ATM Bluestruments

ATM Bluestruments

Menu

Verkoopinformatie

 

Op deze pagina staan alle instrumenten die op dit moment te koop zijn.

Stuur mij een bericht voor meer foto's en informatie.

De prijs is exclusief verzendkosten, ophalen in Den Haag kan ook. Als je niet te ver weg woont kan ik het instrument ook persoonlijk bezorgen.

Info via deze webpagina of rechtstreeks naar atmbluestruments@gmail.com

ATM #41 SOLD / VERKOCHT

3-snarige GDg electrische cigarbox guitar, gemaakt van een theekist. Ingebouwde ingekapselde, dus trillingsvrije, 9v 0,5 watt versterker.            9v blokbatterij eenvoudig te verwisselen. By-pass via schakelaar maakt het mogelijk om aan te sluiten aan reguliere gitaarversterker. Medium action, redelijk speelbaar. Volumeknoppen, tunerknoppen zijn gemaakt met een 3d printer.

Ook decoratief te gebruiken, 'Playable Art'

ATM #43 - SOLD / VERKOCHT

Gdg cigarbox guitar.

6-snarig in de stijl van een 12-snarige gitaar

Gdg gestemd

Ook geschikt als 'Playable Art', decoratief dus.

Vooral geschikt om te spelen met akkoorden, wat overigens heel eenvoudig is op dit type instrumenten.

ATM #15 - 55 €

Cajon Camouflage is de naam van dit instrument. Gemaakt van multiplex en een slagplaat van 4mm triplex. Binnenin is een bassnaar tegen de slagplaat aan gespannen, deze snaar is naar wens strakker of losser te spannen.

ATM #22 - SOLD / VERKOCHT

Deze handbeschilderde 'Haagse Harrie' cajon is gemaakt van multiplex en heeft een slagplaat van 4mm triplex. Voor een 'rock' sound krijg je er een extern aan te brengen 'snaredrum' hulpstuk bij.

ATM #47 - 200€

Handgemaakte electrische driesnarige gitaar, Gdg gestemd in de stijl van cigarbox guitars, redelijk bespeelbaar.

Medium action.

Zeker ook geschikt als decoratie, ik noem het dan ook wel 'Playable Art'

ATM #24 - 50 €

Deze driesnarige gitaar is gemaakt van een groot blik waar ooit een fles cognac in zat. De hals is gemaakt van teakhout. Is voorzien van een piëzo element om via de versterker te kunnen spelen.

ATM #19 - SOLD / VERKOCHT

Een driesnarige GDg electrische solid body Kerstgitaar. Body is gemaakt van vurenhout en de hals loopt door de body heen en is van teakhout. Is voorzien van een goedkoop humbucker element.

ATM #44 - SOLD / VERKOCHT

Een oude honkbalknuppel die getransformeerd is tot een onestring Diddley Bow. Ik heb van een naaimachinespoeltje er een single string pickup voor gemaakt. De tuner is primitief en uit een houten stok gesneden. De bridge en nut zijn van een oude terrasplank gemaakt. Er zit een A-snaar op.


ATM #51 - SOLD / VERKOCHT

3-snarige cigarbox guitar van het type licenseplate. Gemaakt van een sigarenkist, een populierenhouten hals met hardhout fretboard.

voorzien van twee 'ghost' geplaatste flat pickups, met dubbele volume regeling en toonregeling.

Lage action, goed speelbaar.

ATM #42 - VERKOCHT / SOLD

Een tweesnarige fretless cigarbox bass, gemaakt van een sigarenkist, eikenhout voor de hals. De pickup is gemaakt van een oude schoolbordenwissermagneet. Het klankgat is in de vorm van het Nederlandse veteranenlogo.
Arnold Velterop
X